O nama

Brend “Choopawcy” je nastao prvenstveno iz ogromne ljubavi prema životinjama, lepom dizajnu, kao i kvalitetnom i udobnom komadu odeće koju svako od nas zaslužuje (bez obzira da li ima dve ili četiri noge).

Naša misija je da za vas i vaše čupavce ručno napravimo unikatnu odeću (i aksesoare), koja će odskakati od drugih svojim dizajnom, bojama, printovima.
Znamo koliko je jaka ljubav i povezanost izmedju vas i vašeg čupavca i zbog toga želimo vam pružimo mogućnost da uparite odeću i aksesoare, što je super slatko, otkačeno i zabavno.

Iza brenda Choopawcy stojimo nas dve – Dušica i Tamara. Same radimo celokupan proces proizvodnje (biranje materijala, modela, krojenje, šivenje, kontrolišemo kvalitet svakog detalja i na kraju pakujemo proizvode i šaljemo ih do vas).

Svi naši proizvodi su napravljeni u Beogradu, etički i u saradnji sa lokalnim dobavljačima. Pored toga što poštujemo svoje saradnike, važno nam je da budemo i ekološki osvešćen brend i da poštujemo i našu planetu.
Naša odeća je napravljena od 100% pamuka ili pamuka sa malim dodatkom elastina, zarad veće udobnosti i komfora.
Vodimo računa da pametno koristimo materijale, nemamo lager i krećemo sa izradom dukseva onog trenutka kada izvršite porudzbinu, tako da je svaki naš proizvod pravljen samo za vas i vaše
čupavce. Ostatke materijala od dukseva koristimo za nove, zero waste proizvode (scrunchie gumice za kosu, cegere, igračke…).

Toliko o nama za početak, a sada ćemo vas pustiti da razgledate i uživate u našoj šarenoj i razigranoj ponudi.

Volite svoje ljubimce, zabavljajte se, budite svoji i nosite odeću našeg brenda jer širi osmehe i dobru energiju 🙂

PRIJAVI SE I OSVOJI

15% POPUSTA

NA PRVU KUPOVINU

Prijavom na naš newsletter povremeno ćete dobijati obaveštenja o našim najnovijim vestima, ponudama i popustima.